Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/hvadsigerhunden.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
ucensureret hundeliv på blog!
Show MenuHide Menu

Loppecirkus i byen

september 28, 2016

loppe_cover-1

 

„Mille! I dag inde på job, fandt Jesper en loppe inde i mødelokalet – den hoppede rundt på mødebordet!” „Arhmen – det behøver jo ikke at være fra dig!“ „Nej – men jeg har jo sagt til dem derinde, at Balder og Max har haft lopper….“

Ja – drengene har haft lopper – hold nu kæft, hvor har de haft lopper!! Sidste sommer fik de oss’ lopper. Vi havde ikke haft lopper før, så vi traskede op forbi den nærmeste dyrlæge, så de kunne få tjekket undervognen. Lad mig sige det sådan – at vi blev IKK’ lukket ind i butikken. De kom ligesom ud til os med medicinen. Vi luskede skamfulde hjem og de blev dryppet grundigt i nakkerne med de dersens pipetter. Og det gik faktisk forbløffende hurtigt – der blev helt dødt på understellet – for af en eller anden grund, er det lige præcis dér, de render – eller hopper rundt. Lige dér, hvor man IKK’ har lyst til at komme. Vi vaskede tæpper og støvsugede, og efter noget tid fik de mere pipette. Sådan sgu’!! Done!

MEN!!! Så fik de altså lopper igen her i 2016. Jepp. Den var god nok. Nu kendte vi jo vores lus – eller lopper – på gangen! Så vi stavrede glade op efter vidundermidlet fra sidste sommers udskejelser, og de kom under behandling. Der var da også et vist mandefald – men der var altså oss’ enkelte, der stod op endnu. Og det skal så siges – igen – at alt foregik nede ved bollerne og rundt om røvhullet – ja! Så er det sagt – det var dér, vi skulle tilbringe sensommeren – sammen med en brille fra Tiger – styrke „mormor-broderer“ og en tættekam. Jeg havde vasket tæpper – og nu lagde jeg også tæpperne i fryseren, der i forvejen indeholdt kødsovs, ispinde fra 2011, en hætte fra pigernes frakke i forbindelse med vinterens luseangreb, en død musvit der måske skal udstoppes og resten af en kød- og melbolleblanding fra Mou. Der skete ikk’ en skid, og jeg googlede mig så frem til at lopper indeholder et stof svarende til kølervæske – de KAN ikke fryses – måske tørres ud.

Vi kogte alt. Vi støvsugede. Vi kæmmede. Hundeejere vi plejede at hilse på – der er vel to hunde i kvarteret, som drengene ikke prøver at aflive – måtte vi råbe til på laaaang afstand: DE HAR LOPPER!!!!! Folk blev ligblege og flåede hundene til sig. Vi kæmmede og kæmmede. Stod i bogstaveligste forstand og friserede drengenes nosser og håbede bare at ingen – INGEN – nogensinde ville få det at vide. Og altid til sidst – så var der en! „Fik du den Aksel!!????“

Aksel kunne ikke holde det ud mere. Vi syntes det kløede over det hele og vi kunne nærmest ikke være bekendt at invitere gæster. I Sverige kom vores aller flinkeste nabo Åke hen og meddelte os, at vi altså ikke – ikke bare mig og Aksel – måtte se deres hvalpekuld, hvis nu………lopperne.

Vi var the outcasts!! De besudlede.

„Har bestilt 2 gange spray, 3 gange pipetter og en STOR dunk loppeshampoo” , skrev Aksel. Dagen efter ankom en kæmpe kasse GIFT på matriklen. Nu kunne det fandme være nok. Om vi så skulle hænge sådan en op i loftet, man bruger i kostalde – hvorefter man forlader stalden og lader arterne udkæmpe slaget derinde.

Begge drenge kom storpivende i bad, de fik gift i nakkerne, som vejede de hver 60 kg og de fik gennemsprayet hele understellet OG røvhullet. Der blev støvsuget – kogevasket – smidt ud – DET HAR KOSTET KASSSEN!!! Vi var HELT flade!

Nu er der vist ikk’ flere….. – men vi står stadig jævnligt med snuderne i de brune punktummer og vi har set hundene fra vinkler, vi ikke havde håbet på… MEN de andre hundeluftere bliver stadig ovre på det andet fortov.